Transforming Together

Vi är experter inom affärssystem & integrationer

Created with Sketch.

NMI

Vi är stolta över att vi vill bli det bästa konsultbolaget, därför är vi inte heller rädda för att visa våra siffror från vår senaste NMI (Nöjd medarbetarindex). Procenten avser hur väl våra medarbetare instämmer på respektive område:

Generell Personalnöjdhet

Personlig Utveckling

Work-Life Balance

Lediga tjänster

Vi söker alltid nya kollegor, kolla våra lediga tjänster nedan

Vi söker erfarna affärssystemkonsulter som har goda kunskaper inom affärssystem gärna inom Unit4 ERP (Agresso/UBW). Du brinner för att finna de bästa lösningarna för kunden samt att skapa goda kundrelationer och tillit. Vi erbjuder en stark kultur som präglas och återspeglas av spännande arbetsuppgifter.

ERP KONSULT
ANSÖKLäs mer

Vi söker erfaren projektledare som har goda kunskaper inom affärssystem gärna inom Unit4 ERP (Agresso/UBW). Du är både projektledare och leveransansvarig för våra kunder att driva projekt i mål. Ansvara för leverans för lösningar primärt bundna till ekonomi, logistik, lön och HR Bistå i försäljningsprocesser.

PROJEKTLEDARE
ANSÖKLäs mer

Om du inte finner just din profil bland de lediga tjänsterna men har en idé varför vi skulle anställa just dig, så är du välkommen att skriva några korta rader här. Bifoga ditt CV eller kontakta oss. Vi är alltid öppen för alla bra förslag.

SPONTANANSÖKAN
ANSÖKLäs mer

Några av våra kompisar

Se vad våra kompisar tycker om oss och vad dom arbetar med . . . .

Andreas

Senior ERP Konsult

Jag har arbetat på Transformant sedan starten. Mitt jobb är att tillsammans med kund lösa komplexa önskemål och kundanpassningar. Transformant ger mig möjligheten att ständigt utvecklas i min roll

Rima

Konsultchef

Jag arbetar som konsultchef på Transformant. Mitt arbete är att hjälpa våra anställda att utvecklas och arbeta med uppdrag som dom gillar och utvecklas med. Ibland hoppar jag in som projektledare

Yalda

Senior ERP Konsult

Jag arbetar som ERP konsult inom bland annat Unit4. Jag arbetar i komplexa projekt och driver även en av våra konsultgrupper.

Niklas

Supportchef

Jag arbetar som Supportchef på Transformant. Tillsammans med mina kollegor hjälper vi våra kunder med supportfrågor och komplexa problem