Transforming Together

Vi är experter inom affärssystem

Created with Sketch.

Lediga tjänster just nu

Vi letar alltid efter vassa medarbetare och partners. För partners har vi en egen Partnerportal och för blivande medarbetare listar vi nedanför de roller vi söker efter just nu.

Till Partnerportalen

Affärssystemskonsult

Vi söker erfarna affärssystemkonsulter som har goda kunskaper inom affärssystem gärna inom Unit4 ERP (Agresso/UBW). Du brinner för att finna de bästa lösningarna för kunden samt att skapa goda kundrelationer och tillit. Vi erbjuder en stark kultur som präglas och återspeglas av spännande arbetsuppgifter.

LÄS MER / ANSÖK

Teknikkonsult

Vi söker teknikkonsulter som har kunskaper inom affärssystem Unit4 ERP (Agresso/UBW) . Du brinner för att finna de bästa lösningarna för kunden samt att skapa goda kundrelationer och tillit. Vi erbjuder en stark kultur som präglas och återspeglas av spännande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenheter inom MSSQL eller Oracle databaser, och/eller arbetat med integrationer.

LÄS MER / ANSÖK

Projektledare

Vi söker erfaren projektledare som har goda kunskaper inom affärssystem gärna inom Unit4 ERP (Agresso/UBW). Du är både projektledare och leveransansvarig för våra kunder att driva projekt i mål. Ansvara för leverans för lösningar primärt bundna till ekonomi, logistik, lön och HR Bistå i försäljningsprocesser.

LÄS MER / ANSÖK

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig ?

Du kan alltid skicka oss en spontanansökan! Vi söker alltid efter nya vassa medarbetare.   LÄS MER / ANSÖK