Affärssystem

Optimera verksamhetsstyrningen med våra tjänster inom affärssystem

Effektiv verksamhetsstyrning är avgörande för framgång i dagens affärsvärld. Ett kraftfullt verktyg för detta är affärssystem, som inkluderar Enterprise Resource Planning (ERP). ERP-system integrerar och automatiserar olika affärsfunktioner och resurser för att ge en holistisk vy över verksamheten.

Erfarenheter och kompetens inom
Affärssystem och Integrationer

Med vårt team av seniora konsulter och ett starkt partnernätverk kan vi erbjuda omfattande expertis inom olika områden såsom Unit4 ERP (Agresso/UBW), affärssystemförvaltning, webbinfo och Power BI, databaser och datalager, driftlösningar och molntjänster, samt support och helpdesk.

Background shape

ERP

En effektiv lösning för verksamhetsstyrning

Enterprise Resource Planning (ERP) är en omfattande mjukvarulösning som integrerar och automatiserar olika affärsfunktioner och processer inom en organisation. Genom att kombinera olika aspekter som finans, försäljning, inköp, lagerhantering och personaladministration i ett enda system skapar ERP en centraliserad plattform för verksamhetsstyrning. ERP är avsett att effektivisera och optimera företagsprocesser, förbättra informationsflödet och möjliggöra välgrundade beslut.

ERP konsult

Din partner för framgångsrik ERP implementering

För att implementera och anpassa ett ERP-system på bästa sätt är det klokt att anlita en erfaren ERP konsult. En ERP konsult är en expert inom implementering av affärssystem och har djup kunskap om bästa praxis och metodik för att framgångsrikt implementera ERP-lösningar. Genom att samarbeta med en ERP konsult kan organisationer få skräddarsydd rådgivning och stöd genom hela implementeringsprocessen, från kravspecifikation till utbildning och efterlevnad.

Unit4 ERP

En anpassningsbar och flexibel lösning

Unit4 ERP är en av de ledande ERP-lösningarna på marknaden och erbjuder anpassningsbarhet och flexibilitet för organisationer i olika branscher. Unit4 ERP integrerar kärnfunktioner som finans, HR, projektstyrning och logistik i en enda plattform. Med dess skalbara arkitektur kan Unit4 ERP anpassas efter specifika verksamhetsbehov och utvecklas över tid för att möta organisationens växande krav. Dessutom erbjuder Unit4 ERP ett användarvänligt gränssnitt och avancerade analysverktyg för att stödja beslutsfattande och effektivitetsförbättringar.

PowerBI

Att maximera värdet av ERP-data

För att fullt utnyttja fördelarna med ERP-systemet är det viktigt att ha en effektiv rapportering och analysverktyg. Här kommer Power BI in i bilden. Power BI är en ledande affärsanalysplattform som kan integreras med ERP-systemet för att förvandla rådata till värdefull insikt. Genom att använda Power BI kan organisationer visualisera och utforska sina ERP-data, generera anpassade rapporter och dashboards samt identifiera trender och mönster för att fatta datadrivna beslut. Med enkla drag-och-släpp-funktioner och kraftfulla datahanteringsfunktioner ger Power BI användarna verktyg för att upptäcka insikter och kommunicera resultat effektivt.

Optimera effektivitet, beslutsfattande och tillväxt

Samarbete med en erfaren ERP konsult, som kan hjälpa till med implementering och anpassning av systemet, kan ge organisationer fördelar av en anpassningsbar lösning som Unit4 ERP. Med hjälp av Power BI kan organisationer maximera värdet av sina ERP-data genom avancerad analys och rapportering. Genom att investera i ERP och använda rätt verktyg och partners kan organisationer uppnå förbättrad effektivitet, beslutsfattande och tillväxt.