Transforming Together

Vi är experter inom affärssystem & integrationer

Created with Sketch.
CALLE ANDERSSONS TRANSFORMATION

Han återvänder till Transformant – som försäljningschef

Från och med den 1 november kommer Calle Andersson tillbaka till Transformant – den här gången som bolagets försäljningschef.

Efter drygt två år på Transformant lämnade han bolaget för att gå tillbaka till sin gamla arbetsgivare Unit4. Men efter bara två månader fick Calle en förfrågan som var för spännande för att tacka nej till.

– Transformants entreprenöriella anda, en mix av spännande kunder samt utmaningen som den nya rollen innebär är det som lockade mig tillbaka. Företagsnamnet är något som speglar sig i arbetssättet: vi hjälper inte bara företag med transformeringslösningar, utan ser även efter transformation hos oss internt och strävar alltid efter att bli vårt bästa jag – både som företag och enskild medarbetare. På Transformant finns alla förutsättningar att syssla med det man tycker är roligast och utvecklas i den riktning man önskar.

I sin tidigare roll som lösningsarkitekt har Calle Andersson jobbat tätt tillsammans med Transformants försäljningsavdelning och har koll på bolagets affärer. Att nu få möjligheten att leda försäljningen är en uppgift han tar sig an med ödmjukhet.

Han beskriver sina nya arbetsuppgifter hos sin nygamla arbetsgivare som att säkerställa Transformants fortsatta tillväxt och lönsamhet samt utifrån tidigare erfarenheter är ambitionen, att på riktigt, se problemen ur våra kunders perspektiv i syfte att öka kvalitén av våra leveranser vilket förhoppningsvis även medför en ökad kundnytta. Vi önskar Calle varmt välkommen tillbaka till oss på Transformant!

Vill du också transformeras med oss?